Skip to content

Final Project: Jing Chen

May 18, 2011
Visitors center

Visitors center

Stone Sedge

During our first trip to the Fling Hills, two things left a strong impression with me. The first was the way the stones hide in the grass. I liked the looming feeling when they were unseen before they appeared. The other thing that impressed me when I was in the prairie is that I was surrounded on every side by the grasses. When you looking at the views, it should be flat like a photo, but a 360 degree view. These are the two main concepts of my design.

Units for long term stay

Units for long term stay

Visitor center plan

Visitor center plan

Guest room plan

Guest room plan

Guest room section

Guest room section

Guest room interior

Guest room interior

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: